fbpx
15 ok, amiért egyedülálló a távfelügyeletünk

15 ok, amiért egyedülálló a távfelügyeletünk

Sikertörténet

Néhány dolog, amiért a Multi Alarm Zrt. Magyarország piacvezető távfelügyelete:

  1. A tartalék energiaforrásoknak köszönhetően még vészhelyzet esetén is több napra biztosítva van az ügyelet tápellátása. Akár az egész városban is lehet áramkimaradás, a távfelügyelet akkor is zavartalanul működik tovább.

  2. A diszpécserek a titoktartási szerződésük aláírásának pillanatától kezdve még a családtagjaikkal sem beszélhetnek a munkájukról.

  3. A bejárat két zsiliprendszerben működő páncélajtón keresztül vezet, hogy a két ajtó soha ne lehessen egyszerre nyitva. A két páncélajtó közti előtérben álló személyt kamerán keresztül ellenőrzik az illetékes ügyeletesek, és csak akkor engedélyezik számára a belépést, ha szerepel a listán.

  4. A távfelügyeleti központ védett terrortámadások (lövés, bomba- vagy gáztámadás) ellen, így pl. az összes ablakon golyóálló plexi található.

  5. Az ügyelet valamennyi munkatársa szigorú ellenőrzésen esik át az alkalmazása előtt.

  6. Nincs internetkapcsolat a kibertámadások kivédése és az információk kikerülése érdekében.

  7. Egy olyan papír sem hagyhatja el a távfelügyeleti központ területét, amin bármiféle bizalmas, személyes vagy működéssel kapcsolatos információ található.

  8. A diszpécserek csak a diszpécserszámukat mondják meg telefonon keresztül, a nevüket soha, hogy védve legyenek.

  9. A beérkező riasztásjelzésekkel 1 percen belül foglalkozni kell.

  10. Mivel az ügyelet az épület többi részétől elszigetelten helyezkedik el, ezért minden ügyeletesnél van egy pánikgomb, amivel jelezheti pl. azt, ha rosszul van.

  11. Az ügyelet héjszerkezete és valamennyi tartószerkezete legalább egy órán keresztül tűzálló.

  12. Az ügyeletesek a Multi Alarm Zrt. épületének összes kameraképét látják, hogy fel tudjanak készülni egy esetleges támadás esetén.

  13. Minden informatikai, távközlési és energia ellátási berendezésből 100% tartalékunk van, akárcsak a jelzés vételi/átjelzési útvonalakból és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatási előfizetésekből is.

  14. Az összes bejövő és kimenő riasztásjelzés, valamint hang- és adatkommunikáció rögzítve, archiválva és őrizve van.

  15. Az országban a Multi Alarm biztosít a legtöbb településen kivonuló szolgálatot.