Kamerarendszerek

Kamerarendszerek

Annak ellenére, hogy a kamerarendszerek nem védelmi eszközök, mégis az emberi élet és a magántulajdon védelmének egyik legmodernebb formáját jelentik, hiszen riasztórendszerrel és távfelügyeleti szolgáltatással kombinálva sokszor rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak.

Egy kamerarendszernél a megfigyelési helyre telepített eszközök által közvetített képek/videók/hanganyagok adatátviteli hálózaton keresztül egy központi helyre továbbítódnak. A központban megjelenítik és rögzítik ezeket a beérkezett adatokat, illetve adott esetben ezek egy részéről vagy egészéről másolatot is készítenek.
Ha kamerarendszer telepítését fontolgatja, bízza szakemberre a tervezést és a kivitelezést, hiszen a megfelelő feladat ellátásához mindig a megfelelő eszközt kell felszerelni. Egyértelmű, hogy nem érdemes egy kisbolt termékeit sok millió forintos kamerarendszerrel figyelni, ha a segítségével csak néhány százezer forinttal lehet csökkenteni a bolt veszteségét. Ugyanígy felesleges a legjobb tulajdonságokkal bíró eszközöket letelepíteni, ha jóval szerényebb képességű kamerákkal is megfelelően részletgazdag felvételek készíthetőek. Ám ugyanez persze fordítva is igaz: ha egy nagy értékű lopásról készült felvételen csak homályos foltok láthatóak, az aligha segít a tettes megtalálásában.

Lakossági ügyfeleink számára lakásuk, házuk, udvaruk megfigyeléséhez éppen ezért a költséghatékony 1-16 kamerás analóg és IP rendszereinket ajánljuk. Ezekkel a rendszerekkel lehetőségük van:

  • folyamatos vagy esemény (mozgás, riasztás) alapú rögzítésre,

  • esemény esetén e-mail értesítést kapni,

  • akár több helyszín kameraképébe betekinteni mobilról, tabletről vagy számítógépről és

  • akár 30 nap felvételének tárolására.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatot, visszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!