fbpx
Kapcsolja be éjszakára is a riasztót! – Sikertörténet # 7

Kapcsolja be éjszakára is a riasztót! – Sikertörténet # 7

Valós esetek

Mit tehet azért, hogy biztonságban hajthassa álomra a fejét?

Éjszaka sok betörőt még az sem tántorít el, ha a család az igazak álmát alussza a házban, azonban mi tudjuk, hogyan védheti meg otthonát!

Nemrégiben egy II. kerületi ügyfelünkhöz próbáltak meg az éjszaka leple alatt bejutni a hátsó teraszajtón keresztül, miközben ők békésen aludtak az emeleten. A betörők azonban nem is sejtették, hogy a riasztó – megfelelő kiépítéssel és programozással – képes arra, hogy a belső terekben engedélyezze a mozgást, azonban kívülről ne mehessen be senki. Így pl. nyugodtan ki lehet menni a konyhába egy pohár vízért, de a bejárati vagy teraszajtó kinyitására már meg fog szólalni a riasztó.

Ezzel az úgy nevezett éjszakai élesítési, vagyis héjvédelmet biztosító móddal kapcsolta be ügyfelünk lefekvés előtt a riasztót, így amikor a betörők feszegetni kezdték a teraszajtót, rögtön jelzett a nyitásérzékelő. Pár másodperc múlva a jelzés beérkezett a diszpécserközpontunkba, és azonnal indítottuk a járőrt. A járőr rövid időn belül a helyszínre érkezett, és sikerült megakadályoznunk a betörést.

A nyugodt alvás érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön kollégáinknál a távfelügyelet és különösen az éjszakai élesítési mód lehetőségéről!

Árajánlat visszahívás Ingyenes helyszíni felmérés