fbpx
Agro-GPS

Agro-GPS

A GPS alapú szolgáltatásoknak alapvető funkciója a járműhelyzet és a munkavégzési útvonal lekérdezhetőségének, valamint vagyonvédelmének megvalósítása, azonban az AgroGPS megoldásunk messze túlmutat ezen, hiszen speciálisan a mezőgazdásági munkák követésére és adatgyűjtésére lett kifejlesztve. Szolgáltatásunk legfőbb célja az, hogy hatékonyan segítse a kisebb és közepes méretű gazdaságokat abban, hogy optimalizálják gazdálkodásukat, csökkentsék a költségeiket és ez által növeljék a versenyképességüket.

AgroGPS szolgáltatásunk segítségével automatikusan naplózára kerül, hogy a mezőgazdasági jármű hol dolgozott és mekkora területet művelt meg, amely alapja lehet a gazdálkodási napló GN07 lapjának kitöltéséhez. A járművek útvonalának térképére felrajzolhatóak/feltölthetőek a gazdaság parcellái, amelyeken így az erőgépek munkavégzés mozgása, üzemideje és üzemanyagfelhasználása földterületenként külön gyűjthetővé és lekérdezhetővé válik. A parcellák növénykultúrák szerinti csoportosításával lekérdezhetővé válik a termény előállításához felhasznált összes gépköltség (munkaidő, üzemidő, üzemanyag), ami a gazdálkodási döntések meghozatalában is segít.

Néhány további hasznos szolgáltatásunk:

  • lopás-rablás figyelés, indításgátlás, tréleren szállítás, tiltott intervallum figyelés 0-24 órás távfelügyelettel,

  • automatikus üzemanyagszint csökkenési értesítés SMS üzenetben,

  • a tankolt üzemanyag mennyiségének detektálása és összehasonlítása a tankolási adatokkal,

  • interneten és mobiltelefonon (Android és IOS alapú alkalmazással) elérhető biztonságos felhasználói felület.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatot, visszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!