fbpx
Kamerarendszerek

Kamerarendszerek

Habár a kamerarendszerek nem védelmi eszközök, mégis az emberi élet, a magántulajdon és a közterületeken található értékek védelmének egyik legmodernebb formáját jelentik, így a biztonsági szolgálat munkáját kiegészítve sokszor rendkívül hatékonynak bizonyulhatnak.

Mivel egy kamerarendszer esetében rendkívül fontos, hogy a megfelelő feladat ellátásához a megfelelő eszközöket szereljék fel, ezért érdemes szakemberre bízni a tervezést és a telepítést egyaránt. Értelemszerűen nem érdemes egy kisbolt polcait több millió forintos kamerarendszerrel figyelni, ha csak néhány százezer forinttal lehet csökkenteni általa a bolt veszteségét. Ugyanígy felesleges 3 megapixeles IP kamerákat letelepíteni, ha jóval egyszerűbb eszközökkel is kellően részletgazdag felvételek készíthetőek.

Kisebb irodáknak vagy üzleteknek a költséghatékony 1-16 kamerás IP rendszereinket ajánljuk. Ezekkel a rendszerekkel lehetőségük van:

  • folyamatos vagy esemény (mozgás, riasztás) alapú rögzítésre,

  • esemény esetén e-mailértesítést kapni,

  • akár több helyszín kameraképébe betekinteni mobilról, tabletről vagy számítógépről és

  • akár 30 nap felvételének tárolására.

Társasházak számára a társasházi törvénynek is eleget tevő, technikai felügyelettel rendelkező 4-32 kamerás analóg és IP rendszereket ajánljuk. Ezek ugyanis zárt rendszerként működnek, így a felvételekhez csak a törvényben előírt adatgazda férhet hozzá, amennyiben a rendőrség kéri azokat. Az eszköz folyamatos technikai felügyelete révén egy átjelző modul segítségével kollégáink azonnal értesülnek az rögzítő vagy a kamerák szabotálásáról/meghibásodásáról, így egyből javítani tudják azokat.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatot, visszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!