fbpx
Agro-GPS

Agro-GPS

AgroGPS szolgáltatásunk gazdálkodók igényei alapján kidolgozott, GPS járműkövetésen alapuló, földterületeket és munkafolyamatokat kezelő komplex agrárinformációs megoldás.Mivel a gazdálkodás költségeinek jelentős részét az üzemanyag, az inputanyagok és a bérköltségek teszik ki, ezért a versenyképesség fenntartásához elengedhetetlen ezek folyamatos ellenőrzése.

Az AgroGPS funkcióknak köszönhetően a gazdálkodás átláthatóvá válik. Az agronómus és a cégvezető naprakész információkat kaphat a munkavégzés mennyiségi és minőségi paramétereiről, a földterületeken végzett munkákról, valamint a termelésbe (terményenként) befektetett erőforrásokról. A munkafolyamatok racionalizálásával nem csak a termény előállítási költsége csökkenthető, de a gazdálkodás eredményessége is növelhető. A mért adatok alapján összehasonlíthatóvá válik a különböző művelési technológiák, járművek és munkaeszközök hatékonysága, ráadásul csökkenthetővé válik a termelési ciklus során felhasznált üzemanyag is.

Mit nyújt Önnek az AgroGPS szolgáltatásunk?

  • erőforrás megtakarítást,

  • hatékony gépüzemeltetést,

  • költségcsökkentést,

  • a saját területeken kívüli géphasználat ellenőrzését,

  • munkavégzési naplót,

  • a munkaidő, az üzemóra és az üzemanyag költségek földterületenkénti elkülönítését,

  • az üzemanyaggal kapcsolatos visszaélések kiszűrését és

  • a dolgozói teljesítmény és a munkaidő követhetőségét.

Kinek segít a szolgáltatásunk?

Agronómusoknak, mivel lehetővé teszi akár több cégre vonatkozóan a földterületek adatainak és körvonalainak kezelését, illetve a kiosztott munkák készültségi állapotának ellenőrzését. Rendszerünk segítséget nyújt a Gazdálkodási napló GN07 műveleti naplójának táblánkénti kitöltésében és a Hektár teljesítmény pontos meghatározásában is.

Gépészeti vezetőknek, hiszen rendszerünk segítségével lehetőség van a motor üzemeltetési fordulatszámának és egyéb telemetria adatainak ellenőrzésére, valamint a tankolási adatok összevetésére az erőgép üzemanyag-felhasználásával.

Cégtulajdonosok a mérés alapú tényinformációk révén a gazdálkodási hatékonyság növeléséhez, és a cég erőgéphasználata és költségei feletti teljes kontroll érdekében.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatot, visszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!