fbpx
GPS alapú nyomkövetés

GPS alapú nyomkövetés

A GPS rendszerrel szemben támasztott alapvető elvárás az, hogy a választott szolgáltató szakértelmével és tapasztalatával magas színvonalon és költséghatékonyan támogassa a megrendelő munkáját. Leggyakrabban egy másik, legalább ennyire fontos szempont is szerepet játszik a választásban: a szolgáltató kielégítse a szolgáltatási időszakban felmerülő fejlesztési igényeket is.

A nagyvállalatoknál számára a flexibilitás és a testreszabhatóság mellett nagy szerepet szokott játszani az is a döntéshozatalban, hogy segítsen a rengeteg felhalmozott adat kezelésében és feldolgozásában. Éppen ezért cégünk olyan GPS nyomkövető rendszert és szoftverkörnyezetet fejlesztett ki, mellyel hasznos és valódi információkat biztosítunk a vállalata számára, valamint a bevezetést követően is igyekszünk a megrendelő igényeire szabni a rendszert.

 

Néhány speciális megoldás nagyvállalatok számára:

  • GPS flottakövetéssel integrálható MA-FUEL üzemanyagkút töltésvezérlő és készletkezelő rendszer, amely összehasonlítja a kitankolt és a jármű tankban megjelenő üzemanyag mennyiséget,
  • a tankerautók vagy üzemanyag töltőállomások készletének figyelése, és a tankolási tranzakciók rögzítése
  • naprakész kimutatások a készletmozgásról, valamint
  • üzemanyagfelhasználási jelentés készítése járművenként a kirívó esetek kiemelésével.

Érdekli a szolgáltatás? Vegye fel velünk a kapcsolatot:

Árajánlat visszahívás Ingyenes helyszíni felmérés