fbpx
Kamerarendszerek

Kamerarendszerek

Az emberi élet, a magántulajdon és a közterületeken található értékek védelmének egyik legmodernebb formáját jelentik a kamerarendszerek, melyek hiába nem védelmi eszközök, a biztonsági szolgálat munkáját kiegészítve mégis rendkívül hatékonynak bizonyulhatnak.

A kamerarendszerek tervezését és telepítését mindig érdemes szakemberre bízni, hogy a megfelelő feladat ellátásához a megfelelő eszközöket szereljék fel. Magától értetődően nem érdemes egy kisbolt polcait sok millió forintos kamerarendszerrel figyelni, ha a segítségével csak néhány százezer forinttal lehet csökkenteni a bolt veszteségét. Ugyanígy felesleges 3 megapixeles IP kamerákat letelepíteni, ha az 500 TV soros kamerákkal is megfelelően részletgazdag felvételek készíthetőek, ám ugyanez fordítva is igaz: ha egy nagy értékű lopásról készült felvételen csak homályos foltok láthatóak, az aligha segít a tettes megtalálásában.

Nagyobb boltok, irodák, telephelyek és gyárak számára a professzionális, akár több száz kamerás, több telephelyes rendszereket ajánljuk.

Önkormányzatok, közterületek, rendőrségek számára akár több települést vagy kerületet átfogó integrált térfelügyeleti rendszereket ajánlunk.

Gépjárművekre, teherautókra, vontatmányokra, vonatokra, buszokra és más tömegközlekedési eszközökre helyi, távoli megtekintést biztosító videómegfigyelő rendszereket javaslunk.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatot, visszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!