Lift távfelügyelet

Lift távfelügyelet

A liftek távfelügyeletét a megrendelő által megadott mentőszemélyzet értesítésével, illetve a komplex (mentéssel kiegészített) szolgáltatást is jelentős lefedettséggel biztosítjuk a nagy létszámú saját kivonuló szolgálatunk, illetve szerződéses partnereink segítségével saját fejlesztésű, szabványnak megfelelő és a TÜV Rheiland által bevizsgált vészjelzőnk segítségével az ország bármely területén vállalni tudjuk.

A liftben rekedt utas által kezdeményezett vészjelzés a saját – Magyarországon egyedülálló és nemzetközileg is elismert szabvány szerint tanúsított – 24 órás távfelügyeletünkre érkezik. A jelzés beérkezését követően az ügyeletesek haladéktalanul telefonkapcsolatot létesítenek a bajba jutott utassal és a helyszínre küldik a mentésre kiképzett saját kivonulószolgálatunkat vagy a megrendelő által megjelölt mentőszemélyzetet.

A mentést végző kollégáink a helyszínről tájékoztatják a távfelügyeletet az esemény kimeneteléről és a lift állapotáról, indokolt esetben pedig még videofelvételt is készítenek.

Amennyiben a felvonó a mentést követően üzemképtelen, vagy bármilyen más jel a javítás szükségességére utal, ügyeleteseink értesítik a lift karbantartóját vagy rendkívüli esetben az üzemeltetéséért felelős személyt.

A szolgáltatás havidíján kívül a számlafizetőt semmilyen egyéb költség nem terheli, a GSM átjelzés előfizetési és forgalmi díjait cégünk fizeti.

Áraink a kialakítástól és az igényektől függően kerülnek meghatározásra, így kérjen árajánlatot, visszahívást vagy ingyenes és azonnali helyszíni felmérést!